Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > Tm82002 High Competitively Solenoid Valve
Tm82002 High Competitively Solenoid Valve
  • Tm82002 High Competitively Solenoid ValveTm82002 High Competitively Solenoid Valve
  • Tm82002 High Competitively Solenoid ValveTm82002 High Competitively Solenoid Valve

Tm82002 High Competitively Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku TM82002 Highly competitively solenoid valve, kanthi kualitas stabil lan layanan sawise-sales efisien. Perusahaan terus nggedhekake ukuran produk kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg. We look nerusake kanggo nyedhiyani sampeyan karo liyane support kanggo menang bebarengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tm82002 High Competitively Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

TM82002 High competitively solenoid valve Katup hydraulic proporsional bisa ngontrol bukaan kanggo mili proporsional tinimbang mboko sithik kaya katup hydraulic standar.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Materail

logam

Nomer Part

TM82002

Tegangan

24V

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

TM82002 Katup solenoid kompetitif dhuwur Katup hidrolik proporsional sing paling gampang yaiku throttle variabel sing dikontrol dening tuas manual. Nalika aplikasi hidraulik mbutuhake kontrol aliran sing tepat, katup hidraulik bisa dilengkapi elektronik kontrol canggih kanthi piranti pangukuran lan umpan balik terpadu.

 

4. Detail Produk

1.TM82002 High competitive solenoid valve

2. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang

3. Katup solenoid kudu dipercaya banget lan nduweni umur layanan sing dawa

4. Katup solenoid kudu kompak kanggo pas menyang papan sing nyenyet

5. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

 


Panas Tags: Tm82002 High Competitively Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.