Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator
TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator
  • TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts ExcavatorTM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator
  • TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts ExcavatorTM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Produk utamane yaiku katup Solenoid TM85302 kanggo bagean excavator, lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik lan kompetitif kanggo industri mesin. Produk akeh digunakake ing excavator, buldoser, forklift lan aksesoris liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator


1. pengenalan produk

TM85302 Katup Solenoid kanggo bagean excavator Katup kontrol proporsional yaiku katup hidrolik sing ngontrol aliran lan tekanan kanthi tepat. Katup hidrolik proporsional lan servo umume diklasifikasikake minangka katup kinerja dhuwur

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Materail

logam

Nomer Part

TM85302

Tekanan

5 bar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

TM85302 Solenoid valve kanggo excavator parts Cenderung njelaske nganggo bentuk garis beda nyata antarane macem-macem jinis servo lan katup hydraulic proporsional. Saben jinis nduweni karakteristik kinerja sing unik kanggo ngontrol tekanan utawa ngontrol aliran. Katup hidrolik iki bisa digunakake kanggo nindakake kontrol arah, kontrol tekanan utawa fungsi kontrol aliran.

 

4. Detail Produk

1. Maju diimpor Pabrik & peralatan testing.

2. Proses manufaktur lan teknologi produksi majeng.

3. Ukuran cilik, bisa dipasang ing papan sing sempit.

4. Wiwit iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.

5.TM85302 Solenoid tutup kanggo bagean excavator



Panas Tags: TM85302 Solenoid Valve kanggo Parts Excavator, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.