Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir
VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir
  • VG2600020208 Flywheel Starter Ring GirVG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir
  • VG2600020208 Flywheel Starter Ring GirVG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir
  • VG2600020208 Flywheel Starter Ring GirVG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir
  • VG2600020208 Flywheel Starter Ring GirVG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir

VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi aksesoris mesin konstruksi lan produk liyane. Nduwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan ilmiah. Integritas, kekuatan lan kualitas produk perusahaan wis diakoni dening industri. Produk utama yaikuVG2600020208 Flywheel Starter Ring Gears,kita kanthi ati-ati milih lan ngemas saben produk, kita ngarepake nggawe kemitraan jangka panjang, loropaken, saling migunani lan menang-menang karo luwih akeh pelanggan,

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir


1. Pengenalan produk

VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir bisa digunakake kanggo ngontrol arah lan nglawan gerakan sing ora dikarepake. Flywheels ing konteks iki duwe sawetara saka sudhut aplikasi saka gyroscopes kanggo instrumentasi kanggo stabilitas kapal lan stabilisasi satelit (roda reaksi), supaya muter muter muter (motor gesekan), kanggo nyetabilke obyek magnetically levitated (Spin-stabilized Magnetik levitasi).

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model:

VG2600020208

Bahan:

baja

Jinis

gear ring flywheel

Spesifikasi

100% dites

Ukuran

Ukuran Standar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir ring gears umume digunakake kanggo nyedhiyani output daya terus ing sistem ngendi energi ora terus. Ing kasus iki, flywheel crankshaft nyimpen energi minangka piston kontak ditrapake torsi. Ing kasus unstressed lan mirah, kanggo nyimpen dhuwit, paling saka massa flywheel kang menyang pinggiran rodha. Nyorong massa adoh saka sumbu rotasi nambah momen inersia kanggo mas total tartamtu

 

4. Detail Produk

1.VG2600020208 Flywheel Starter Ring Gir

2. Gamelan output daya. Contone, flywheels digunakake ing mesin reciprocating amarga torsi aktif piston individu intermiten.

3. Nyedhiyakake energi luwih cepet tinimbang sing bisa diwenehake.

4. Ngontrol arah sistem mekanik, giroskop lan roda reaksi

5. Total wayahe inersia spokes, hub, lan poros bisa kira-kira minangka persentasi saka wayahe flywheel inersia.

 


Panas Tags: VG2600020208 Roda Gir Starter Ring Gear, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.