Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Control Ngalahake > VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake
VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake
  • VOE14510419 IP65 Joystick Control NgalahakeVOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake
  • VOE14510419 IP65 Joystick Control NgalahakeVOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake

VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. bakal oriented kanggo ketemu karo kabutuhan customer, adhedhasar prinsip nyadari kapentingan umum karo pelanggan, nambah lan nyampurnakaké sistem layanan perdagangan internasional, lan strictly netepi prinsip profesionalisme, efficiency, kualitas lan integritas, lan kepuasan pelanggan minangka Tujuan kita, produk utama yaiku VOE14510419 IP65 Joystick Control Handle, kita kerja keras kanggo mbangun perusahaan dadi perusahaan sing berorientasi layanan kelas donya kanthi kapabilitas lengkap lan layanan proses lengkap

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake

 

1. pengenalan produk

VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake Mesin industri sing dioperasikake kanthi hidrolik nduweni komponen kerja hidrolik kayata boom, ember utawa liya-liyane, lan uga nggunakake motor hidrolik kanggo nyurung mesin kasebut. Motors lan silinder dikontrol dening katup tekanan pilot kanggo nyedhiyakake tekanan kanggo katup sing dioperasikake pilot. Katup pangurangi tekanan digunakake kanggo nyedhiyakake cairan hidrolik ing tekanan pilot menyang katup pilot


2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Handle Kontrol

Bagian No

VOE14510419

Model No

EC210B

Bahan

wesi

Ukuran

Ukuran Standar

 

3.fitur produk lan aplikasi

VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake Katup pangurang ngatur tekanan pilot minangka fungsi saka siji utawa luwih paramèter sing nuduhake konsumsi daya hidrolik ing sistem, kayata kacepetan mesin drive, utawa sinyal liyane kalebu suhu lenga, posisi throttle, lan, yen dikarepake. , sinyal umpan balik saka sistem.

 

4. Detail produk

1. VOE14510419 IP65 Joystick Control Ngalahake

2.. Nggunakake Nylon ndadekake komponen awet

3. Various pilihan panel

4.Saklar sisih siji pilihan

5. Proteksi gelar: Kontrol unsur nganti IP65 (Ndhuwur panel instalasi)



Panas Tags: VOE14510419 IP65 Joystick Control Handle, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.