Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Control Ngalahake > VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake
VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake
  • VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control NgalahakeVOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake
  • VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control NgalahakeVOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake
  • VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control NgalahakeVOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake
  • VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control NgalahakeVOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake

VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Ngalahake

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk operasi yaiku VOE14556361 Remote Control Valve Joystick Control Handle, kanthi macem-macem produk lan jaminan kualitas. Kita mesthi yakin manawa produk-produk berkualitas bisa mbantu nggawe gambar sing apik lan layanan sing apik, lan kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

VOE14556361 Katup Remote Control Joystick Control Ngalahake

 

1. pengenalan produk

VOE14556361 Katup Remote Control Joystick Control Ngalahake Joystick minangka piranti input sing kasusun saka tongkat sing pivots ing pangkalan lan nglaporake sudut utawa arah menyang piranti sing dikontrol. Joystick, uga dikenal minangka kolom kontrol, minangka piranti kontrol utama ing kokpit pesawat sipil lan militer, minangka tongkat tengah utawa tongkat samping. Asring duwe switch tambahan kanggo ngontrol macem-macem aspek penerbangan pesawat.


2.Parameter produk spesifikasi

Tipe

Katup Remote Control

Nomer Part

VOE14556361

Model No

EC220D

Bahan

wesi

Status Kesehatan

anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

VOE14556361 Katup Remote Control Joystick Control Ngalahake Joysticks umume digunakake kanggo ngontrol video game lan biasane duwe siji utawa luwih tombol sing negara uga bisa diwaca dening komputer. Varian joystick populer sing digunakake ing konsol game video modern yaiku tongkat analog. Joystick cilik sing dioperasikake driji wis digunakake minangka piranti input kanggo piranti elektronik cilik kayata ponsel.

 

4. Detail produk

1.VOE14556361 Katup Remote Control Joystick Control Ngalahake

2. Desain ergonomis, apik nangani aran
3.Using Nylon ndadekake komponen awet
4. Macem-macem pilihan panel
5.Siji ngalih sisih iku pilihan



Panas Tags:

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.