Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Pilot Hidrolik > Voe14568000 Ukuran Normal Hydraulic Pilot Lock
Voe14568000 Ukuran Normal Hydraulic Pilot Lock
  • Voe14568000 Ukuran Normal Hydraulic Pilot LockVoe14568000 Ukuran Normal Hydraulic Pilot Lock

Voe14568000 Ukuran Normal Hydraulic Pilot Lock

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif profesional ing industri mesin konstruksi sing nggabungake R&D, manufaktur lan dodolan. We are setya nepaki panjalukan saben customer kanggo spare parts. Produk operasi yaiku VOE14568000 Kunci pilot Hidrolik Ukuran Normal. Amarga reputasi sing apik, produk kita akeh dipuji dening para pelanggan ing saindenging jagad. We look nerusake kanggo netepake long-term, loropaken, bebarengan ono gunane lan win-win kemitraan karo liyane lan liyane pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

VOE14568000 Ukuran Normal Hydraulic pilot lock

 

1. pengenalan produk

VOE14568000 Ukuran Normal Kunci pilot hidraulik Sistem tuas safety saka kabin excavator menonjol ing ngarepe kothak kontrol. Nalika operasi munggah, tuas safety interlocks lan tilts kothak kontrol; Iki disambungake menyang salah siji mburi bumper, operate integrally karo kothak kontrol, lan hinged karo fulcrum, watara kang kothak kontrol muter ing linkage karo arah operasi. saka bumper. Piranti miring tetep sawise rotasi digunakake kanggo ndandani kothak kontrol;


2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kunci Pilot Lever Safety Hydraulic

Nomer Model

EC480D / EC250D

Nomer Part

VOE14568000

warna

abang

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

VOE14568000 Ukuran Normal Hydraulic pilot kunci Plat mbenakake kejiret dening mburi makarya saka kurung spring SL sadurungé, karo diijini kanggo ndandani kothak kontrol, kothak kontrol diatur dening luwih kalebu poros tetep kanggo disengaged saka mburi engagement saka spring bracket ing negara miring Punika ditondoi dening sing.

 

4. rincian produk

1.VOE14568000 Ukuran Normal Hydraulic pilot lock

2. piranti ngiringake luwih kalebu silinder pisanan rotatably diinstal ing mburi krenjang puteran.

3. kothak kontrol luwih kalebu stopper rotasi kanggo kontrol interval rotasi bali lan kasebut rotasi mburi krenjang rotasi.

4.sistem tuas safety ing taksi excavator kang safety tuas dipanggonke ing ngarepe jog pembalap supaya papan akses jog pembalap kang bisa aman Apa kanggo nyedhiyani.



Panas Tags: Voe14568000 Kunci Pilot Hidrolik Ukuran Normal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.