XGMA Solenoid Coil 24VDC
  • XGMA Solenoid Coil 24VDCXGMA Solenoid Coil 24VDC

XGMA Solenoid Coil 24VDC

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional lan produsen suku cadang excavator. Rentang produk kalebu: motor throttle, sensor tekanan, switch tekanan, solenoid, turbocharger, pompa bahan bakar, turbocharger, motor starter, alternator, seal kit, alat diagnostik lan liya-liyane.Produk kita populer ing saindenging Eropa, Amerika, Australia, Asia Tenggara lan Timur Tengah, lan liya-liyane. Kita duwe tim teknis lan peralatan profesional kanggo njamin kualitas produk kita. Kualitas minangka faktor inti sukses perusahaan, lan kita uga bakal nyedhiyakake layanan sing apik, kepuasan sampeyan minangka ganjaran paling gedhe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Koil elektromagnetik XGMA 24VDC


1. Pengenalan produk

Tegangan standar: 12VDC, 24V DC, liyane ing panyuwunan.

Range tegangan: DC ± 10%, AC -15% ~ + 10%

Insulation Coil: Kelas H / N, liyane ing panyuwunan.

Kisaran suhu operasi: -40℃~+50℃

Frekuensi: 50/60 HZ

Force: Force stroke ing voltase nominal -10% lan suhu tugas stabil, bisa diganti miturut aplikasi tartamtu.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

XGMA

Sertifikat

CE

warna

ireng

Jeneng Part

Solenoid Valve Coil Kab

Bahan

logam

Tegangan

24V

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Generasi elektromagnetik XGMA elektromagnetik 24VDC kalebu piranti panggantos kabel elektromagnetik, sing nduwe posisi penting ing kabeh peralatan, lan ora bisa digunakake tanpa kumparan iki kanthi sakabehe. Pangembangan generasi elektromagnetik relatif telat, lan alasan utama yaiku masalah kumparan. Aplikasi wong saka kinerja elektromagnetik uga relatif awal, nanging nalika padha wiwit sinau coils tutup solenoid cocok, padha ora bisa nemokake coil cocok kanggo karya energization.

 

4. Detail Produk

1.XGMA Solenoid Coil 24VDC rega Competitive.
2. Kualitas dhuwur dijamin: setahun. (OEM & ODM)
3.Specializing ing bagean engine kanggo luwih saka 20 taun.
4. OEM utawa merek paket minangka mbutuhake.
5. Ngirit wektu, ngirit Dhuwit.
6. Solusi siji mandeg kanggo bagean mesin.










Panas Tags: XGMA Solenoid Coil 24VDC, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.