Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Excavator Nyambung Glue > YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem
YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem
  • YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung LemYB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem
  • YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung LemYB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem

YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing aksesoris excavator. Sajrone proses pangembangan, kita nyengkuyung integritas lan profesionalisme. Kita duwe teknisi profesional, layanan berkualitas tinggi, lan layanan purna jual sing sampurna. Produk utama YB00000114 Bahan Karet Excavator Connect Glue. Miturut macem-macem kabutuhan pelanggan, kita nyedhiyani kabeh-babak layanan sabisa lan nggawe gambar perusahaan apik. , kita sedaya usaha supados langkung sae lan langkung sae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YB00000114 Bahan Karet Excavator Nyambung Lem

 

1. pengenalan produk

YB00000114 Bahan Karet Excavator Connect Glue Coupling Assy minangka kopling transmisi torsi sing nggunakake lenga hidrolik utawa banyu kanggo ngirim daya. Padha beda-beda saka konverter torsi amarga torsi input padha karo torsi output (ora ana multiplikasi torsi).

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Part

ZAX210 / ZAX200 / ZAX240

Nomer Model

YB00000114

Struktur

Minangka Photo Show

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

Kopling fluida luwih efisien tinimbang konverter torsi lan biasane mung 2–4% mundhut. Kopling cairan digunakake kanggo nyedhiyakake kontrol akselerasi sing lembut, kontrol watesan torsi, kontrol enggo bareng beban, lan kontrol torsi / kacepetan variabel.

 

4.fitur produk lan aplikasi

1.YB00000114 Karet Materia Excavator Nyambung Lem

2. Kanggo nyambungake nyopir lan bagean mimpin.

3. Kanggo ngenalake perlindungan.

4. Kanggo nyuda transmisi beban kejut saka siji poros menyang liyane.

5. Kanggo slip nalika overload occurs.



Panas Tags: YB00000114 Bahan Karet Excavator Sambungake Lem, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.