Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Controls Pilot Valve > YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve
YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve
  • YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot ValveYB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve
  • YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot ValveYB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve
  • YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot ValveYB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve
  • YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot ValveYB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve

YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. netepi prinsip "kualitas pisanan, integritas pisanan", khusus ing pangembangan lan dodolan excavator, forklift, buldoser, loader lan aksesoris liyane. Produk utama YB60000571 Bahan Besi Joystick Kontrol Katup Pilot. Produk kita didol kanthi apik ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, Eropa ... Kita setya dadi pemasok suku cadang sing paling dipercaya ing China - perusahaan mung nyedhiyakake bagean sing berkualitas. Looking nerusake kanggo kita kerjasama

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valve


1. pengenalan produk

YB60000571 Bahan Besi Joystick Kontrol Katup Pilot Seri katup pilot iki utamane digunakake kanggo saluran minyak kontrol sistem hidrolik lan ngaktifake minyak kontrol kanthi aliran lan tekanan sing sithik kanggo ngontrol tekanan output minyak pilot supaya bisa nyukupi syarat ing kahanan kerja. saka sistem


2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Katup Kontrol Joystick

Bagian No

YB60000571

Nomer Model

ZAX200 / ZAX330

warna

Padha karo foto

Bahan

wesi


3.fitur produk lan aplikasi

YB60000571 Wesi Bahan Joystick Controls Pilot Valvet kontrol feed kontrol aliran winates kanggo katup pilot kapisah. Katup kapisah iki ngontrol tekanan dhuwur utawa feed aliran dhuwur. Pilot klep migunani amarga padha ngidini feed cilik lan gampang kanggo operate kontrol meksa luwih utawa feed aliran luwih sing digunakake bakal mbutuhake pasukan liyane kanggo operate; nyatane, nalika solenoids digunakake kanggo operate Iki malah migunani nalika klep digunakake.

 

4. rincian produk

1.YB60000571 Bahan wesi Joystick Kontrol Pilot Valvet

2. Struktur ngalih nduweni kepatuhan sing kuat, kanthi macem-macem fungsi kontrol

3. Pilih lokasi instalasi fleksibel

4. Maintenance, ngganti bagean trep lan fleksibel

5. terminal kontrol lan kontrol elektronik desentralisasi



Panas Tags: YB60000571 Bahan Besi Joystick Kontrol Katup Pilot, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.