Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Pilot Hidrolik > Yn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot Lock
Yn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot Lock
  • Yn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot LockYn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot Lock
  • Yn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot LockYn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot Lock

Yn03m01189p2 Red Hydraulic Pilot Lock

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka produsen suku cadang excavator kanthi tenaga teknis sing kuwat. Range produk lengkap, regane cukup, lan desaine modis. Produk utama YN03M01189P2 Red Hydraulic pilot lock. Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna, lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing ganti. Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo nggawe hubungan bisnis mangsa lan nggawe brilliance bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YN03M01189P2 Kunci pilot Hidrolik Abang

 

1. pengenalan produk

YN03M01189P2 Red Hydraulic pilot ngunci sistem tuas safety sing kasedhiya ing jero kabin, kayata peralatan konstruksi abot, tegese nalika sopir munggah lan mateni, kothak kontrol sing dilengkapi tuas pangaturan diiringake munggah kanggo mateni daya.


Kanggo nyegah malfunction saka peralatan construction abot, kang bisa disebabake dening operasi sengaja saka macem-macem tuas kontrol lan tombol amarga carelessness saka driver, driver wis diijini kanggo mudhun saka taksi. Nganti wektu sistem tuas safety diuripake maneh, sumber daya dipateni kanggo nyegah kacilakan sing ora dikarepke nalika munggah lan mateni.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kunci Pilot Lever Safety Hydraulic

Nomer Model

SK200 / 350-8

Nomer Part

YN03M01189P2

warna

Padha karo Foto

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

YN03M01189P2 Kunci pilot Hidrolik Abang Sistem pengungkit safety ing kabin peralatan konstruksi abot kayata excavator, lan luwih khusus, nyegah kerusakan macem-macem pengungkit operasi sing bisa kedadeyan nalika sopir munggah lan mateni kabin. Penemuan saiki ana hubungane karo sistem tuas safety ing taksi excavator.

 

4. rincian produk

1.YN03M01189P2 Red Hydraulic pilot kunci

2. piranti ngiringake kalebu krenjang puteran disambungake menyang salah siji mburi tuas safety, lan hinged ing sumbu nggeser, kang lengkap; lan krenjang spring hinged merata ing sumbu nggeser ngisor krenjang puteran.

3. krenjang puteran wis mburi lengkap saka dawa ditetepake, lan kanggo pin guide ing arah ngelawan saka mburi.

4. piranti ngiringake luwih kalebu silinder pisanan rotatably diinstal ing mburi krenjang puteran.



Panas Tags: Yn03m01189p2 Kunci Pilot Hidrolik Merah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.