Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Elektronik Throttle Control Motor > YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor
YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor
  • YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control MotorYN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor
  • YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control MotorYN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor
  • YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control MotorYN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor
  • YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control MotorYN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor

YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor

KOVAX minangka produsen lan distributor bagean excavator sing misuwur kanggo peralatan Hitachi, Isuzu, Kobelco, Caterpillar, Komatsu, Cummins ing Guangzhou China. spesialisasi YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor,sensor tekanan,turbocharger,solenoid valve lan liya-liyane. tim dumadi saka engineers Highly trampil lan elit sales profesional, sing bisa njamin kualitas paling dhuwur, prices competitive lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor

 

1. pengenalan produk

YN20S000002F3 Komponen Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik Piranti kontrol throttle listrik kanggo mesin pembakaran internal kalebu motor throttle sing ngoperasikake katup throttle. Unit kontrol throttle ngontrol tugas nyopir kanggo ngoperasikake motor throttle.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

SK200 - 6

Jeneng Part

YN20S000002F3

Bahan

logam

Tegangan Rated

12V / 24V

Sertifikasi

CE

 

3.fitur produk lan aplikasi

 YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Unit Motor nemtokake operasi nunyuk kanggo sinau posisi cedhak katup throttle kanggo rampung nalika posisi akselerator ing posisi mesti minimal, jurusan bukaan saka katup throttle punika mesti tetep ing sacedhake saka posisi cedhak lengkap, lan tugas nyopir kanggo operasi motor throttle bab arah cedhak katup throttle dadi padha utawa luwih saka batesan.


 Unit kontrol throttle mbatesi tugas nyopir dadi padha utawa kurang saka nilai watesan tugas nyopir, saéngga njaga katup throttle ing posisi sing cedhak, nalika unit kontrol throttle nemtokake kondisi sing bakal rampung.

 

4. rincian produk

1. YN20S000002F3 Engine Parts Electronic Throttle Control Motor nggunakake positioner diimpor asli, awet lan akurat;

2. Iku adopts motor mikro-DC asli, kang nduweni kaluwihan saka kualitas dhuwur lan kacepetan dhuwur, kurang gangguan, torsi gedhe lan urip dhuwur;

3. gear kacepetan dhuwur internal yaiku bahan metalurgi bubuk, kanggo mesthekake kekuwatan lan tahan nyandhang, lan nduweni kinerja pelumas dhewe, kinerja sing tenang, gear kacepetan rendah yaiku plastik rekayasa khusus, njamin dipercaya lan tahan lama.

4. nggunakake dhuwur-reliabilitas lan asu laut kualitas, èfèktif nambah anti banyu lan kinerja dustproof saka motor, kemampuan pangayoman tekan p54

5. Motor nganggo sensor posisi sing diimpor kanthi lengkap, dawa umur, presisi dhuwur;


Panas Tags: YN20S000002F3 Suku Cadang Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.