Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Stepping Motor > YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor
YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor
  • YN20S00002F3 DC 24V Stepping MotorYN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor
  • YN20S00002F3 DC 24V Stepping MotorYN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor
  • YN20S00002F3 DC 24V Stepping MotorYN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor
  • YN20S00002F3 DC 24V Stepping MotorYN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor

YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor

Guangzhou jianleshun Co., Ltd., kita spesialis ing produksi motor aktuator excavator lan YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor kanggo kabeh merek lan gaya excavator. Kaluwihan bagean saka pabrik kita minangka nderek: 1, Spesialisasi ing produksi excavator actuator motor kanggo 10 taun. 2, Motor aktuator kualitas paling stabil ing China, urip luwih saka 2 kali. 3, layanan sawise-sales kualitas dhuwur. 4, Tansah nambah, win-win kerjasama, kita bisa gawé minangka dikarepake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor

 

1. Pengenalan produk

 YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor excavator ing sistem elektronik papan bisa ngontrol kabeh operasi mesin kajaba jumlah udara sing mlebu.Panggunaan aktuasi throttle mesthekake yen mesin mung nampa jumlah bukaan throttle sing bener kanggo kahanan apa wae.


 Optimasi pasokan udara uga bakal njamin emisi knalpot sing mbebayani tetep minimal lan bisa dikendhaleni, ora preduli saka kahanan kasebut. Nggabungake aktuasi throttle elektronik menyang kontrol cruise adaptif, kontrol traksi, kontrol kacepetan idle lan sistem kontrol stabilitas kendaraan uga tegese kontrol sing luwih apik bisa digayuh.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

SK75-8 SK200-6

Nomer Part

YN20S00002F3

Tegangan

DC 24V

Garansi

3 wulan

Ukuran

Ukuran standar

Jinis

Penggerak Listrik

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor ngilangake unsur mechanical saka kabel throttle lan substituting karo electronics respon cepet, nyuda jumlah bagean obah (lan nyandhang gadhah) lan mila mbutuhake pangaturan minimal lan pangopènan.


 Akurasi data sing luwih dhuwur ningkatake kemampuan drive excavator,sing uga menehi respon lan ekonomi sing luwih apik.

 

4. Detail Produk

Excavator ing sistem elektronik bisa ngontrol kabeh operasi mesin kajaba jumlah udara sing mlebu.

Panggunaan aktuasi throttle mesthekake yen mesin mung nampa bukaan throttle sing bener kanggo kahanan apa wae.

Akurasi data sing luwih gedhe nambah kemampuan drive kendaraan, sing bakal menehi respon lan ekonomi sing luwih apik.

4. Motor DC berkualitas tinggi, torsi gedhe, operasi stabil YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor

 


Panas Tags: YN20S00002F3 DC 24V Stepping Motor, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.