Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Stepping Motor > YN2406U197F4 24V Stepping Motor
YN2406U197F4 24V Stepping Motor
  • YN2406U197F4 24V Stepping MotorYN2406U197F4 24V Stepping Motor
  • YN2406U197F4 24V Stepping MotorYN2406U197F4 24V Stepping Motor
  • YN2406U197F4 24V Stepping MotorYN2406U197F4 24V Stepping Motor
  • YN2406U197F4 24V Stepping MotorYN2406U197F4 24V Stepping Motor

YN2406U197F4 24V Stepping Motor

Guangzhou jianleshun Co., Ltd. minangka pabrik suku cadang excavator, digawe serep dening tim enom lan dinamis, kanthi spesialisasi ing YN2406U197F4 24V Stepping Motor,sensor tekanan,solenoid valve,turbocharger,alat diagnostik lan lsp luwih saka 10 taun. bisnis utama nyebar ing saindhenging donya, utamané ing Amerika Serikat, Kanada, Eropah, Australia, New Zealand, Amérika Kidul etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YN2406U197F4 24V Stepping Motor

 

1. pengenalan produk

 YN2406U197F4 24V Sistem manajemen mesin Stepping Motor ngemot motor kontrol kacepetan nganggur. kacepetan meneng wis kontrol karo tutup external kang bypasses katup throttle. Minangka panggantos kanggo versi njaba, katup throttle ngontrol katup throttle utama digunakake liyane lan liyane.


 Bisa uga motor kontrol katup throttle digunakake dening sistem "drive by wire". Motor kontrol katup throttle banjur ora mung digunakake kanggo regulasi kacepetan nganggur nanging uga kanggo mesin kanthi beban (dhuwur).

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

SK200 - 1 / 3 / 5

Jeneng Part

YN2406U197F4

Sertifikasi

CE

Kapasitas ember

1.0~1.5m³

Tegangan

24V

 

3.fitur produk lan aplikasi

YN2406U197F4 24V Stepping Motor body throttle yaiku katup kupu-kupu sing ana ing antarane saringan asupan udara lan manifold intake. Iku ngatur carane akeh online bisa pindhah menyang engine, adhedhasar input driver liwat pedal gas. Nalika luwih akeh aliran udara menyang mesin, nyuntikake bahan bakar luwih akeh, saéngga bisa nambah tenaga.

 

4. rincian produk

1. Pengganti / aftermarket YN2406U197F4 24V Stepping Motor

2. 100% jaminan kualitas

3.Motor DC kualitas dhuwur, torsi gedhe, operasi stabil

4. Kualitas dhuwur, operasi stabil lan umur dawa

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik



Panas Tags: YN2406U197F4 24V Stepping Motor, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.