Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Controls Pilot Valve > YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot
YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot
  • YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup PilotYN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot
  • YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup PilotYN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot
  • YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup PilotYN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot
  • YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup PilotYN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot

YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan macem-macem aksesoris excavator. Saiki operasi yaiku: aksesoris listrik excavator, bagian hidrolik lan bagian mesin, buldoser macem-macem aksesoris, lan liya-liyane. Salah sawijining produk yaikuYN30V00111F1 Semiautomatic Joystick Controls Pilot Valve.Perusahaan netepi prinsip bisnis "kerjasama jujur, kualitas pisanan" lan wis menang kerjasama jangka panjang karo akeh pelanggan ing luar negeri. Kita mitra, kita kanca.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot

 

1. pengenalan produk

 YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot Kontrol pilot populer sing umume ditawakake ing excavator hidrolik durung ana historis ana ing backhoe loader. Nanging, amarga teknologi terus duwe peran sing luwih gedhe ing urip saben dinane, produsen peralatan ngenali lan nyukupi tren anyar.


 Salah sawijining tren yaiku kepinginan kanggo kontrol pilot ing backhoe supaya operator bisa gampang adaptasi saka operasi excavator menyang backhoe, tanpa kudu ngganti cara sing wis biasa digunakake ing papan kerja.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick Pilot Valve Assy

Bagian No

YN30V00111F1

Nomer Model

SK200 - 8 SK350 - 8

Ukuran

Standar

kahanan:

Bran Anyar

kasedhiyan

Ing saham


3.fitur produk lan aplikasi

 YN30V00111F1 Joystick Semi-otomatis Kontrol Pilot Valve Nalika tuas kontrol dipindhah, sambungan mechanical langsung ngalih spool, saéngga lenga saka pump kanggo diarahake menyang silinder kanggo nindakake fungsi tartamtu, kayata obah boom, ember utawa ayunan.


 Ing model backhoe kontrol pilot, garis hidraulik ditindakake liwat pod kontrol pilot. Nalika fungsi dijaluk dening operator, lenga saka kontrol pilot redirected liwat garis hydraulic kanggo katup kontrol kanggo ngalih spools tutup kontrol supaya nindakake fungsi tartamtu.

 

4.rincian produk

1.YN30V00111F1 Semiotomatis Joystick Controls Pilot Valve

2. Struktur kompak

3. Kuwat kekiatan

4. Maintenance, ngganti bagean trep lan fleksibel

 


Panas Tags: YN30V00111F1 Kontrol Joystick Semi-otomatis Katup Pilot, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.