Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco
YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco
  • YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo KobelcoYN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco
  • YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo KobelcoYN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco

YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka bakul aksesoris excavator profesional. Aksesoris excavator sing bisa diwenehake kalebu YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco. Ngganti kabutuhan ekonomi lan sosial. We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo netepake hubungan bisnis mangsa lan entuk sukses bebarengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco


introduksi produk

YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco Ing paling aplikasi kontrol aliran, iku perlu kanggo miwiti utawa mungkasi aliran ing sirkuit kanggo ngontrol cairan ing sistem. Katup solenoid sing dioperasikake sacara elektronik biasane digunakake kanggo tujuan iki. Kanthi aktuasi solenoid, katup solenoid bisa dipanggonke ing lokasi sing adoh lan bisa dikontrol kanthi gampang nganggo saklar listrik sing gampang.


Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

YN35V00018F2

Nomer Model

KDRDE5K-31/30C40-101

Model

SK200-3/5/6

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco Kanggo fungsi kontrol sing bener lan akurat, klep solenoid kudu dikonfigurasi lan dipilih miturut aplikasi tartamtu ing tangan. Parameter sing paling penting kanggo milih katup kontrol solenoid yaiku nilai Kv (diwenehake ing meter kubik saben jam) lan kisaran tekanan aplikasi.

 

Detail Produk

1. Bahan unggul sing dipilih.

2. Manajemen produksi sing ketat miturut CE

3. Departemen Kontrol Kualitas Ketat.

4. YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco

























Panas Tags: YN35V00018F2 Hydraulic Solenoid Valve kanggo Kobelco, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.