Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve
YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid ValveYN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid ValveYN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve

YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve

KOVAX minangka pabrikan lan supplier bagean excavator. Spesialisasi ing YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve,sensor,solenoid valve,turbocharger,joystick control valve,diagnostic tool etc. Perusahaan wis tansah ngoyak "customer pisanan, kualitas pisanan, inovasi-oriented, layanan integritas" prinsip.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve


1. Pengenalan produk

YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve minangka katup arah sing dikontrol solenoid sing digunakake ing sistem hidrolik kanggo mbukak, nutup utawa ngganti arah aliran cairan. Katup beroperasi kanthi solenoid, yaiku kumparan listrik sing ngubengi inti ferromagnetik ing tengah.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

SK - 6 SK - 6E

Layanan

OEM

Nomer Part

YN35V00021F1

Jeneng Part

Katup Solenoid Proporsional Kontrol Hidraulik

Jinis Sambungan

Utas

Garansi

3 wulan

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve kasusun saka macem-macem kamar uga disebut bandar. Solenoid digunakake kanggo ngusapake spool ing tutup, mbukak utawa nutup port. Spool minangka komponen silinder sing nglayani fungsi katup kanthi ngalangi utawa ngidini aliran cairan liwat port kasebut, gumantung saka posisine.

 

4. Detail Produk

1. Klep solenoid kudu tahan kanggo kabeh media ngajokaken digunakake ing aplikasi

2. Katup solenoid kudu bisa ngatasi suhu dhuwur lan kurang

3. YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve bahan lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4. Made in China kanthi kualitas apik banget











Panas Tags: YN35V00021F1 Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.