Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122
YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122
  • YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122
  • YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122

YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka distributor aksesoris excavator grosir lan eceran. Mitra kasebut ana ing Thailand, Malaysia, Singapura, Eropa lan Amerika Serikat lan wilayah Asia Tenggara liyane. Produk utama yaiku YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50- 122, jaminan kualitas produk, reputasi pisanan, pelanggan pisanan, welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo takon, gabung tangan ing nggawe mangsa luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122

 

introduksi produk

YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31 / 30C50-122 Arus listrik liwat kumparan nggawe medan magnet. Medan magnet ngetokake gaya munggah ing plunger sing mbukak orifice. Iki minangka prinsip dhasar sing digunakake kanggo mbukak lan nutup katup solenoid.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

YN35V00048F1

Nomer Model

KDRDE5K-31/30C50-122

Bahan

Standar OEM

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31 / 30C50-122 Hydraulic solenoid valves digunakake kanggo ngarahake cairan hidrolik menyang lan saka aktuator kanthi nggeser spool utawa poppet ing tutup. Klep iki bisa dadi klep 2-, 3-, 4-, utawa malah 5-cara sing dipindhah dening siji utawa loro kumparan elektronik.

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. Bahan tutup solenoid lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur.

6.YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122






























Panas Tags: YN35V00048F1 Excavator Safety Locking Solenoid Valve KDRDE5K-31/30C50-122, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.