Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50
YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50
  • YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50
  • YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50

YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing ekspor suku cadang mesin konstruksi. Produk utama yaiku YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50 Produk kita luwih akeh macem-macem, lan produk kita laris ing Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YN35V00050F1 Safety lock solenoid valveKWE5K-31/G24DB50


introduksi produk

YN35V00050F1 Katup solenoid kunci safety KWE5K-31/G24DB50 Katup sing dioperasikake pilot sing paling akeh digunakake nggunakake tekanan garis sistem kanggo mbukak lan nutup orifice utama ing awak katup. Katup solenoid tumindak langsung, ing sisih liya, langsung mbukak utawa nutup orifice klep utama, sing mung minangka jalur aliran ing katup. Iki digunakake ing sistem sing mbutuhake aliran sing sithik utawa ing aplikasi sing tekanan diferensial ing orifice klep kurang.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YN35V00050F1

Nomer Model

KWE5K - 31 / G24DB50

Model

SK200 - 8 SK250 - 8

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50 Definisi katup solenoid yaiku katup elektromekanis, biasane digunakake kanggo ngontrol aliran cairan utawa gas. Ana sawetara jinis katup solenoid, nanging varian utama yaiku pilot-operated utawa direct-acting

 

Detail Produk

1.The klep solenoid kudu kompak pas menyang papan nyenyet

2. YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50

3. Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat sing dibutuhake

4. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang

5. Kabeh produk wis lulus pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.

 






























Panas Tags: YN35V00050F1 Safety lock solenoid valve KWE5K-31/G24DB50, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.