Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50
YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50
  • YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50
  • YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50

YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku YN35V00051F1 Cast material solenoid valve KWEE5K-31/G24YB50, kualitas produk dijamin, kualitas paling dhuwur, rega paling apik. Kita diakoni dening para panuku domestik lan manca.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


YN35V00051F1 Katup solenoid bahan tuangKWEE5K-31/G24YB50


introduksi produk

YN35V00051F1 Katup solenoid material Cast KWEE5K-31/G24YB50 Katup solenoid minangka katup sing dioperasikake kanthi elektromekanis. Solenoid minangka rakitan aktuator kanthi plunger ferromagnetik geser ing jero kumparan. Yen ora ana daya, plunger ngluwihi bagean dawa ing njaba kumparan; nglamar daya narik plunger menyang kumparan. Elektromagnet kanthi inti wesi tetep ora dianggep solenoid

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YN35V00051F1

Nomer Model

KWEE5K - 31 / G24YB50

Model

SK200 - 8 SK200 - 6E

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

YN35V00051F1 Katup solenoid material Cast KWEE5K-31/G24YB50 Solenoid rotary minangka aktuator, kaya solenoid linier. Padha nindakake gerakan rotasi karo torsi tartamtu liwat amba rotasi ditetepake. Amarga wektu ngoper cendhak lan torsi nyekeli gedhe, sistem mbutuhake mung jumlah cilik saka saiki, saéngga nyimpen energi.

 

Detail Produk

1.YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50

2. Katup solenoid kudu bisa ngatasi suhu dhuwur lan kurang

3. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang

4.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik






























Panas Tags: YN35V00051F1 Katup solenoid bahan cor KWEE5K-31/G24YB50, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.