Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve
  • YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid ValveYT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

YT35V00004F1 Golden Warna Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Anggere produk operasi kalebu YT35V00004F1 Golden werna tutup solenoid proporsional, kita tansah setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas karo kinerja dipercaya, prices sarujuk lan layanan sampurna, lan ngarep-arep kerjasama kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YT35V00004F1 emas Warna Proportional Solenoid Valve

 

1. pengenalan produk

YT35V00004F1 Katup solenoid proporsional warna emas Katup solenoid hidrolik yaiku katup arah sing dikontrol elektromagnetik sing digunakake ing sistem hidrolik kanggo mbukak, nutup utawa ngganti arah aliran cairan. Katup kasebut nggunakake solenoid, yaiku kumparan listrik sing ngubengi inti ferromagnetik ing tengah. Katup kalebu macem-macem kamar, uga dikenal minangka port

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YT35V00004F1

Nomer Model

SK60 SK70 SK75

warna

emas

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

YT35V00004F1 emas werna proporsional tutup solenoid klep Solenoid digunakake kanggo geser spool nang tutup kanggo mbukak utawa nutup port. Spools minangka komponen silinder sing, gumantung saka posisi, fungsi minangka katup kanthi nyegah utawa ngidini cairan mili liwat port kasebut.

 

4. Detail Produk

1.YT35V00004F1 emas werna proporsional solenoid valve

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3. Majeng diimpor Pabrik & peralatan testing

4.The klep solenoid kudu pas, akurat lan repeatable

5.Made in China kanthi kualitas apik banget

6. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik



Panas Tags: YT35V00004F1 Katup Solenoid Proporsional Warna Emas, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.