Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve
YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve
  • YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief ValveYT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve
  • YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief ValveYT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. fokus ing riset lan pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaikuYT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi pengalaman sing sugih, lan dipercaya dening pelanggan kanthi kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega pabrik. lan njaga kerjasama jangka panjang

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

 

1. pengenalan produk

YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve Katup Solenoid beda-beda ing karakteristik arus sing digunakake, kekuwatan medan magnet sing diasilake, mekanisme sing digunakake kanggo ngatur cairan, lan jinis lan sifat cairan sing dikontrol. Mekanisme kasebut kalebu saka aksi linier, aktuator plunger nganti aktuator armature pivot lan aktuator lengan rocker

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YT35V00005F1

Nomer Model

SK60 SK70 SK75

warna

Minangka Photo Show

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

3.fitur produk lan aplikasi

YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief ValveValves bisa nggunakake desain loro-port kanggo ngatur aliran, utawa telu- utawa luwih desain port kanggo ngalih aliran antarane bandar. Multiple solenoid valves bisa diselehake bebarengan ing siji manifold

 

4. Detail Produk

Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.
2. Bahan katup solenoid kudu nyukupi resistance karat sing dibutuhake
3. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang
4. Katup solenoid aftermarket.
5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik

6. YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve

 


Panas Tags: YT35V00005F1 New Green Plug Safety Relief Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.