Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety
YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety
  • YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve SafetyYT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety
  • YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve SafetyYT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety

YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan suku cadang mesin khusus ing pangembangan, pabrik lan dodolan bagean excavator. Produk utama yaiku YT35V00006F1 Katup Solenoid Keamanan Berkualitas Tinggi. We njupuk "integritas basis, layanan-oriented" minangka konsep lan nyedhiyani "profesional, cepet lan sampurna" layanan. Kita ngarep-arep banget kanggo nggawe kerjasama jangka panjang sing saling migunani lan menang-menang karo pelanggan anyar lan lawas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

YT35V00006F1 Kualitas Solenoid Valve Safety

 

1. pengenalan produk

YT35V00006F1 High Quality Safety Solenoid Valve Katup solenoid hidraulik digunakake ing macem-macem aplikasi sing nggunakake sistem hidrolik. Mekanisme deten bisa dadi nyekel magnetik utawa mekanik kanggo nyegah gerakan spool. Sawetara katup solenoid hidrolik nggunakake mekanisme deten iki kanggo nahan spool ing posisi mbukak utawa ditutup nalika de-energized. Nalika energized, spool dirilis, lan bali menyang posisi netral asli.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

YT35V00006F1

Nomer Model

SK60 SK70 SK75

warna

Minangka Photo Show

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


3.fitur produk lan aplikasi

YT35V00006F1 Katup Solenoid Kualitas Tinggi Katup Solenoid minangka unit kontrol sing nutup utawa ngidini aliran cairan nalika diuripake utawa dibuwang. Aktuator njupuk wangun elektromagnet. Nalika energized, medan magnet digawe sing narik plunger utawa pivoting armature marang tumindak spring.

 

4. Detail Produk

1. Ukuran cilik, bisa dipasang ing papan sing sempit.

2. Wiwit iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.

3. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4. Bolongan kartrij saka tutup proporsional lan tutup switching dienggo bareng, lan trep kanggo ngganti sirkuit.

5.Iku cocog karo blok tutup solenoid saka macem-macem sirkuit,

6. YT35V00006F1 High Quality Safety Solenoid Valve



Panas Tags: YT35V00006F1 Katup Solenoid Safety Berkualitas Tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.