Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab > knob kontrol throttle excavator > ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob
ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob
  • ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle KnobZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob
  • ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle KnobZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob
  • ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle KnobZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob
  • ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle KnobZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob

ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob

KOVAX dumunung ing Guangzhou China, kutha mesin internasional paling gedhe lan kita profesional setya adol bagean excavator. Kalebu Excavator Throttle Knob, throttle motor, turbocharger, Solenoid Valve, cocok kanggo Caterpillar, Komatsu, Hyundai, Hitachi, Kobelco, Doosan, Jcb. Ketentuan Pembayaran Fleksibel; Pangiriman Cepet; Quality Garantee; Pasar utama kita yaiku Eropa, Amerika lan Asia Tenggara. Kita netepi filosofi bisnis â € œprofesional, integritasâ € lan nggawe kerjasama sing cedhak karo klien. Kanthi produk sing apik banget, layanan berkualitas tinggi lan sikap layanan sing tulus, kita njamin kepuasan pelanggan lan mbantu para pelanggan nggawe nilai kanggo entuk manfaat lan nggawe kahanan menang-menang. Sugeng rawuh kanggo tuku ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob


1. pengenalan produk

 ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob gegandhengan utamane karo tombol sing digunakake kanggo ngontrol throttle mesin konstruksi.


 Kalebu tombol, ngisor tombol wis disusun karo basa tombol, tombol liwat spring dipencet ing awak, tombol liwat meneng pisanan tetep ing awak, kasedhiya karo mandrel a, mandrel dipasang karo bantalan. , ngisor mandrel liwat sensor, sensor wis disambungake tetep karo awak liwat meneng screwdriver kapindho.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZAXIS200-3 ZAXIS250-3

Jeneng Part

Ngalih Ignition

Jinis Bagean

Dial Knob

Status Kesehatan

anyar

bobot

1 kg

 

3.fitur produk lan aplikasi

 ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob nggunakake spring kanggo mencet tombol ing awak, tinimbang dering karet damping asli, rampung ngatasi dering karet damping amarga geter lan gampang Gagal saka cacat, supaya throttle knob. kedadean ora akurat, nambah linuwih saka pindah, nyuda Gagal mesin, supaya minangka kanggo nambah efficiency karya;


 Model sarana adopts screwdriver meneng kanggo tetep nyambung sensor karo awak, èfèktif ngindari kahanan sing posisi watesan saka piranti mandrel rawan kanggo disconnection, kang ora mung trep kanggo Processing lan ngurangi biaya panggunaan, nanging uga banget. trep kanggo panggantos lan pangopènan sawise nyandhang.

 

4. rincian produk

1.ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob

2. layanan OEM

3.We nawakake layanan ndandani utawa ijol-ijolan kanthi gratis ing garansi 3 wulan.

4. PENGIRIMAN CEPAT



Panas Tags: ZAXIS200-3 8.9cm Excavator Throttle Knob, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.